essDesign trakk sitt første kort i 2012 og har siden den gang jobbet med mange store kunder på landsbasis. Vårt nedslagsfelt er Innlandet, Hadeland, Lunner, Gjøvik og Oslo-området. Vi har utviklet oss i takt med tiden og vil alltid fortsette å være nysgjerrig på design og brukeropplevelse. Målet vårt er å hjelpe deg og din bedrift til å bli synlig på nett og google-søk med brukervennlig og moderne design. Siden 2007 har vi jobbet med design for trykte medier og har erfaring med ombrekking for avis, samt layout og design av magasin, flyers og brosjyrer. 

Grafisk design og utvikling av hjemmesider er vår nisje.

essDesign trakk sitt første kort i 2012…

…og har siden den gang jobbet med mange store kunder på landsbasis. Vårt nedslagsfelt er Hadeland, Lunner, Gjøvik og Oslo-området. 

Vi har utviklet oss i takt med tiden og vil alltid fortsette å være nysgjerrig på design og brukeropplevelse. Målet vårt er å hjelpe deg og din bedrift til å bli synlig på nett og google-søk med brukervennlig og moderne design. 

Siden 2007 har vi jobbet med design for trykte medier og har erfaring med ombrekking for avis, samt layout og design av magasin, flyers og brosjyrer. Grafisk design og utvikling av hjemmesider er vår nisje.

Vår nisje er grafisk design og utvikling av hjemmesider.

Elisabeth Sveum jobber i essDesign

Elisabeth Sveum

Grafisk Designer

Utdannet mediegrafiker og har jobbet som grafiker sien året hun begynte som lærling i 2007. Opparbeidet god jobberfaring med designutvikling for landsdekkende bedrifter. Elisabeth er i sitt “ess” når kreativiteten slippes løs. Brenner for å hjelpe bedrifter med målrettet markedsføring, grafisk materiell og interaktivt design av nettsider

Les mer

Elisabeth Sveum

Grafisk Designer

Utdannet mediegrafiker og har jobbet som grafiker sien året hun begynte som lærling i 2007. Opparbeidet god jobberfaring med designutvikling for landsdekkende bedrifter. Elisabeth er i sitt “ess” når kreativiteten slippes løs. Brenner for å hjelpe bedrifter med målrettet markedsføring, grafisk materiell og interaktivt design av nettsider.

Les mer

Elisabeth Sveum jobber i essDesign